Workshops & Coaching

Na een workshop of coaching traject heb je vele mogelijkheden in handen om je leven in eigen hand te nemen. Je mist niet langer een plan van aanpak maar weet wat je kunt doen. Je ervaart dat je invloed en grip hebt.

Personal Coaching

Ik help je in onbeperkte mogelijkheden te denken, optimaal te presteren, te geloven in je eigen capaciteiten, van jezelf te gaan houden en helpende gedachten te hebben. Ik steun je om gemotiveerd en energiek te zijn, beregezond, fit, vitaal en ijzersterk. Ik leer je om te vertrouwen op je lichaam en intuïtie, en om deze AAN te zetten, waardoor je veel gezonder, creatiever  en zelfverzekerder bent. Ik leer je gelukkig, tevreden  en dankbaar te zijn, te genieten van het leven en een omgeving te creëren die inspirerend, stimulerend en helpend is. Je hoeft geen water meer bij de wijn te doen. Je zult altijd de beste versie van jezelf zijn.

 

Workshops

Webinar

Chronisch gezond

Ziekte ontstaat door overlevingsmechanismen die in onze jeugd aangemaakt zijn, niet bewust maar onbewust en die ons hielpen met situaties om te gaan. Daardoor waren we niet meer helemaal authentiek en door onze emoties te onderdrukken, onderdrukken we ons immuunsysteem. We verkrampen  en daarmee kan bloed en zuurstof niet meer vrij overal stromen.

Prijs: Gratis

Data: 

Webinar

Pijn beïnvloeden

Pijn wordt geregeld door het onderbewuste brein, wat op zijn beurt weer volledig is geprogrammeerd in de eerste jaren van ons leven. Als het onderbewuste pijn regelt, en je weet hoe je met het onderbewuste kunt communiceren kan de pijn dan dus weg? Veel informatie, verduidelijkende metaforen en ook praktische oefeningen.

Prijs: Gratis

Data: 

Webinar

Slank leven

Overgewicht  (en andere problemen die voortkomen uit een niet helpende relatie met voeding) worden veroorzaakt door zelfafwijzing. En verder gevoed door door onzekerheid, en een gebrek aan kennis over wat het juiste is. Dit webinar gaat je zeker helpen om slanker en gezonder te worden én te blijven!

Prijs: gratis

Data: Woensdag 18 december 2019. 20:15