Pijn Verlichting
&
Pijn Verwijdering

(bij fysieke en/of emotionele pijn)

Pijn verlichting of zelfs pijnverwijdering roept bij veel mensen die al jarenlang pijn hebben vaak heftige reacties op. Ze hebben alles al geprobeerd: pijnstillers, ontstekingsremmers of zelfs zenuwblokkades. Daardoor hebben ze de hoop opgegeven ooit nog van hun pijn af te komen. Vaak is dat ook bevestigd door de arts of specialist: “je moet er maar mee leren leven” en “deze pijn is niet te genezen”. Dus hoe is het mogelijk dat hier over pijnverwijdering wordt gesproken voor bijvoorbeeld artrose of fibromyalgie? Of zelfs verlichting/verwijdering van depressie en verslaving? We leggen het hier uit:

Pijn Verlichting & Pijn Verwijdering

Wat is pijn?

Pijn is slechts een boodschap om je aandacht te trekken. Met als doel je te beschermen tegen lichamelijke schade of gevaar. Zodat je niet doorloopt met een gebroken been bijvoorbeeld. Of een pleister plakt op een wondje. Het zorgt ervoor dat je actie onderneemt. Vroeger dacht men dat pijn alléén betrekking had op lichamelijke schade. Neurowetenschap leert ons nu dat pijn hebben niet betekent dat er iets structureel mis is met het lichaam.

Wat is chronische pijn?

Alle pijn wordt gegenereerd in het (onderbewuste) brein. Het is een geavanceerd systeem gebaseerd op vele biologische, psychologische en sociale factoren. Pijnsignalen dienen als bescherming. Bij chronische pijn houdt het onderbewuste brein onterecht vast aan de waarneming dat het lichaam nog steeds moet worden gealarmeerd of beschermd. Het heeft de signalen die binnen komen overstuurd en een over-beschermend programma gecreëerd in de vorm van chronische pijn.  Het woord pijn kun je in dit verband ook vervangen door programma of signaal waardoor het niet alleen werkt bij fysieke problemen maar ook bij emotionele problemen en zelfs overlevingsmechanismen.

Werkt OldPain2Go® ook voor mij?

Vul het contactformulier in zodat wij vrijblijvend contact met je op kunnen nemen om samen te onderzoeken of er mogelijkheden zijn. En hoe groot de kans is dat het werkt.

Het woord pijn kun je in dit verband vervangen door programma of signaal waardoor het niet alleen voor fysieke problemen werkt maar ook voor 
OldPain2Go® heeft resultaten geboekt in de vorm van verlichting of oplossing onder andere bij:

Waarom gebeurt dat?

Chronische pijn ontstaat bijvoorbeeld als gevolg van lichamelijke trauma of (chronische) stress. Het lichaam geeft een pijnsignaal af om actie te ondernemen, maar schakelt het signaal niet meer uit. Net als een brandalarm dat maar blijft loeien. Hierdoor ontstaat een vicieuze cirkel van steeds terugkerende en toenemende pijn.

Betekent chronische pijn dat er blijvend letsel is?

Dat kan, maar dat betekent niet dat je aanhoudende pijn moet hebben. Er zijn veel onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat mensen aantoonbare weefselschade hebben zonder aanhoudende pijn. En omgekeerd kan chronische pijn aanwezig zijn bij mensen zonder weefselschade.

Dus de pijn zit tussen de oren?

Nee, absoluut niet. Alle pijn is echt. Het is wel zo dat fysieke pijn en emotionele pijn beiden worden verwerkt in precies hetzelfde deel van het brein. Waardoor bijvoorbeeld stress of emotie fysieke pijn kunnen verergeren.

Hoe kan OldPain2Go® helpen?

Pijnuitstralingen zijn omkeerbaar. Dat is een feit. Je kunt herstellen. OldPain2Go® is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden brand was. Je hoeft niet in de methodiek te geloven. En hoewel het niet voor iedereen werkt, kunnen de resultaten een vermindering of volledige pijnverwijdering zijn. Om jezelf de meeste kans op succes te geven moet je de pijn wel willen loslaten. Als je eenmaal begrijpt hoe het proces werkt, heb je een prachtige kans om de controle over je leven terug te krijgen.

OldPain2Go® is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat….

In een gebouw waar 10 jaar geleden brand was

Werkt OldPain2Go® ook voor mij?

Vul het contactformulier in zodat wij vrijblijvend contact met je op kunnen nemen om samen te onderzoeken of er mogelijkheden zijn. En hoe groot de kans is dat het werkt.

OldPain2Go® heeft resultaten geboekt in de vorm van verlichting of oplossing onder andere bij:

 • Angst
 • Astma
 • Chronische Stress / Burn-out
 • Chronische vermoeidheid
 • Darmproblemen
 • Depressie
 • Fibromyalgie
 • Hoofdpijn
 • Hormonale disbalans
 • Multiple Sclerose en andere chronische aandoeningen (symptoom verlichting)
 • Overgewicht
 • Overspannenheid
 • Pijn
 • Slaapproblemen
 • Verslavingen

In Nederland is de OldPain2Go® methodiek nog redelijk onbekend. De meeste specialisten en pijnbehandelaars kennen het niet (en kunnen het dus ook niet beoordelen).
In Engeland word OldPain2Go® inmiddels klinisch getest. Hoewel de uitslagen hiervan nog even op zich laten wachten was de methode wel zodanig veelbelovend dat het onderzocht wordt.

Je kunt hier de video testimonials bekijken van enkele Nederlandse cliënten die gebruik maakten van de OldPain2Go® methodiek. En op de Engelse pagina vindt u 100+ Engelse testimonials.

Meer informatie over Fibromyalgie, Chronisch Vermoeidheid Syndroom, M.E. & specifieke chronische pijn vindt u hier.

Wil je zelf pijnvrij zijn?

Zo ja, neem contact op met Patrick voor een pijn beoordelingsgesprek.
Of vul het formulier in:

Bel mij