Ervaringsverhalen van cliënten

Ervaringsverhaal van de maand

Alle moed had ik al opgegeven, alle behandelmethoden die de artsen verzonnen heb ik vaak met hevige pijn doorstaan. Laat maar eens 16 zenuwblokkades in je hoofd zetten. Helse pijn, maar zou 3 maanden moeten werken. 2 dagen exact. Echt de meest bizarre dingen heb ik geprobeerd. ALLES, echt ALLES had/heb ik ervoor over om van die afschuwelijke clusterhoofdpijn af te komen. Ook wel suïcidal headache genoemd.

In 11 jr van regelmatig tot chronisch ontwikkeld. Hoe vaak ik in ambulances heb gelegen, wakker geworden ben in het ziekenhuis, spoedartsen bij mij thuis binnen kwamen rennen met een spuit morfine. Ik weet het niet meer. Mijn hoop was op, alles had ik toch al geprobeerd?

Inhoud accordeon

Mijn leven was al 4,5 jr horizontaal. Meestal bed, enkele keer bank. Mijn leven was iedere dag zoveel verdoven met morfine, waardoor ik heel veel sliep, en soms zwaar verdoofd een boek kon lezen.

Toen vond ik Patrick Van Velzen. Op een bijzondere manier. Ik ontdekte hem op de fb van Jim Kwestro. Hierbij wil ik iemand eren, nl zijn prachtige dochter Marenthe. Zij heeft Patrick al het ware ‘ontdekt’. Ik dacht ‘Wat maakt t uit, ik probeer het gewoon’. Want écht opgeven als je nog jong bent, dat doe je niet. Ookal had ik geen vertrouwen meer. Ik was wanhopig en had niets meer te verliezen.

Ik nam contact met hem op en we zijn aan de slag gegaan. Wat is zijn slogan waar! Maak jezelf beter. Je hoeft alleen te leren hoe! Om een lang verhaal nog langer te maken (ben ik schijnbaar goed in 😉) IK BEN VAN MIJN HOOFDPIJN AF!!!! De tranen rollen over m’n wangen terwijl ik dit uitroep.

Na 11 jr ben ik van mijn hoofdpijn af! Dat is toch niet te geloven?! Mijn dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken. Iedereen die hoofdpijn, reuma, rugpijn, trauma’s, paniekaanvallen, borderline, een bipolaire stoornis, depressie, enfin ik kan het hele medische handboek opnoemen. Iedereen die denkt dat ie maar moet leren leven met pijn en angst, bullshit. Dat hoef je niet!

Dankjewel Patrick, Jim, en onze Engel Marenthe.
Mijn leven lang ben ik een dankbaar en gelukkig mens
❤

Hieronder een aantal gelukkige (ex) clienten aan het woord.

Anderen over Patrick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Drop file here