Binnen één maand je weer gezond voelen

Een trauma is een programma dat opgestart wordt door een herinnering. Met mijn methode onderzoek ik samen met jou wat er wordt getriggerd zodat het niet meer met je aan de haal gaat.

Herken je dit?

Steeds als je in een situatie komt waarin je te dichtbij mannen moet zijn gebeurt het. Er gaat een luikje dicht in je hoofd en je bevriest. Praten lukt vrijwel niet en je voelt je lichaam helemaal niet. Deze bevriezing gebeurt steeds vaker. Het heeft je al een paar potentiële dates gekost maar je merkt nu ook dat deze reactie in andere situaties naar voren komt. Laatst kwam een collega naast je staan om iets uit te leggen en je wist niet hoe snel je weg moest.

Of dit…
Het wordt stil als je het kantoor binnenkomt. Aan de blik van je stagiaire denk je te herkennen dat ze het net over je hadden. Je voelt daar weer die steek, die pijn.

En je begint je teamleden stuk voor stuk te vertellen wat ze allemaal moeten doen. En vooral wat ze nu niet goed doen. Je hebt absoluut geen compassie met een collega die aangeeft dat ze het nu al zo druk heeft. Aansteller.

Onderweg naar huis rolt er een traan over je wang. Want je bent weer daar, op school. Waar ze je vertelden dat je er niet bij hoort. En hoe je voelde dat het klopte. Want thuis voelde het ook al zo.

Wat is een Trauma?

Een trauma is een programma dat opgestart wordt door een herinnering. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het trauma meestal niet de gebeurtenis zelf, maar de afwijzing (van anderen of van jezelf) die volgde op de reactie die je had op de gebeurtenis. Daarom krijgt niet iedereen dezelfde emotie en reactie en ook niet iedereen van dezelfde gebeurtenis een trauma. Als je het vertrouwen hebt dat je de gebeurtenis kunt verwerken en je wordt daarin niet afgewezen, dan blijft het vertrouwen intact en wordt de gebeurtenis een groei-ervaring. Je vertrouwen groeit en je krijgt meer zelfvertrouwen. Als je echter afgewezen wordt, vermindert je vertrouwen en wil je systeem voorkomen dat het nog een keer gebeurt en installeert hiervoor een programma. Er wordt een plaatje gemaakt in je hoofd van het trauma. Als iets aan dat plaatje doet denken, activeert het programma. Je herbeleeft het trauma en omdat je het dan niet anders kunt doen (omdat het niet live gebeurt) blijft je vertrouwen verminderen. Het plaatje veroorzaakt dus de herbeleving.

Wat is de oplossing?

Als we het neuropaadje uitschakelen, wat loopt tussen het plaatje en de herbeleving, houdt het trauma op te bestaan.

Binnen één maand je weer gezond voelen € 998,-

Wat is het resultaat?

De gebeurtenis en de herinnering zijn daarmee niet weg, maar het gaat niet meer met je aan de haal. Hiermee wordt het neutraal. Je bent hierdoor vrij van de gevolgen van de gebeurtenis. Het is niet meer dan een herinnering.

Trauma binnen een maand gezond voelen maak jezelf beter

Contact Info

Telefoon

06-15161670

Email

patrick@maakjezelfbeter.eu

Adres

Business Center
De Loft
Heereweg 345
Lisse

Schrijf je nu in!