Tijd om je gezondheid in eigen hand te nemen!

“Weet je wat jij zou moeten doen…?”
Wie een chronische aandoening heeft, weet als geen ander hoeveel adviezen en informatie op je afkomen zodra je hierover begint. Vrijwel altijd goedbedoeld, maar je kunt er behoorlijk hopeloos van worden. En als je dat nog niet was, dan wordt het je wel aangepraat.

Niets aan te doen..?

“Leer er maar mee leven!” Een veelgehoorde en enorm frustrerende opmerking. Vrienden en bekenden ontnemen je hiermee het vertrouwen in een nieuwe benadering. Ze hebben het beste met je voor; willen je op deze manier behoeden voor teleurstellingen. Want “wat als het niet werkt?”

What if…

Maar wat nu als het wél werkt?” Wat als je je aandoening vanuit verschillende perspectieven benadert: door niet alleen te kijken naar de symptomen  maar ook naar de oorzaak en alles wat daar tussen zit?

Gezondheid binnen handbereik

Magie? Zo klinkt het misschien wel, maar het is niets meer maar zeker ook niets minder dan een simpel basisingrediënt waar je bergen mee kan verzetten: vertrouwen. In jezelf, in het leven, in de mogelijkheden die er altijd zijn… Het is de eerste stap naar een goede gezondheid, bakken met energie en oneindig veel plezier in je leven. Henry Ford zei al of je nu gelooft dat je het kunt of gelooft dat je het niet kunt je hebt gelijk.

Blijvend Gezond, ook voor jou!

Gelukkig is er nu voor jou het traject Blijvend Gezond, voor een leven dat nooit meer hetzelfde zal zijn:

 • 2 persoonlijke sessies waarin we de oorzaak onschadelijk maken.
 • Een protocol op maat.
 • Pijnvermindering of verwijdering, zowel fysiek als mentaal.
 • Een werkboek en tips & trucs die er voor zorgen dat je niet gaat doen wat je deed en je gezondheid in eigen hand neemt.
 • Tussen de 2 sessies in en erna regelmatig contact om bij te schaven en te plamuren naar een blijvend optimaal resultaat.

Ben jij er klaar voor om chronisch gezond te zijn?

Voor wie?

Blijvend Gezond is iets voor je als je: 

 • Er echt helemaal klaar mee bent. 
 • Bereid bent te doen wat nodig is. 
 • Het niet alleen wilt doen. 
 • Zonder onzekerheden aan de slag wilt gaan. 
 • Nu kiest om gezond te worden, zijn en blijven. 
 • Oplossingen wilt leven in plaats van problemen.
 • Een stok achter de deur wilt om écht te veranderen. 
 • Een all-in-aanpak wilt voor jouw aandoening. 
 • Echte resultaten wilt bereiken. 
 • Op je lichaam wilt kunnen bouwen en vertrouwen.

Wat doen we NIET in dit programma

 • Alleen de symptomen aanpakken.
 • Je de rest van je leven aan dure medicijnen of supplementen zetten.
 • Je behandelen als een nummer.
 • Je aan je lot over laten.
 • Het voor je doen (Jij gaat het doen zodat je jouw expert wordt)

Samen aan de slag

Kortom: we kijken graag met je mee en gaan samen aan het werk. Om ervoor te zorgen dat je zelf weer aan het roer komt te staan. We respecteren daarbij je eigen grenzen: wij zijn dan misschien wel de richtingaangever, maar jij bent de bestuurder.
Wat we van jou vragen is dat je gelooft dat gezondheid ook voor jou mogelijk is. En bereid bent om daarvoor dingen anders in te richten dan je tot op heden gedaan hebt. Hoeveel je dit doet en in welke mate, dat is helemaal aan jou.

Resultaten

De invloed van een gezonde gedachten, voeding  en leefstijl zijn van onschatbare waarde. Als je auto mankementen vertoont dan zal iedereen begrijpen dat je er geen goed aan doet als je deze volgiet met vervuilde benzine. De juiste brandstof is dan nog eens extra belangrijk.
Wie te maken krijgt met een langdurige aandoening heeft lang niet altijd de juiste kennis in huis om zijn lichaam en geest te voorzien van ‘de juiste brandstof.’ Het is geweldig om te zien hoe mensen bij ons opbloeien doordat ze leren hoe ze weer vitaal vooruit kunnen. Ze komen binnen als patiënt, en gaan de deur weer uit als vitale, krachtige mensen. Die zowel mentaal als fysiek hun lot in eigen hand nemen. Niet je pijn, maar JIJ bepaalt hoe je in het leven staat!

´You can believe your diagnosis,
not the prognosis.´

DEEPAK CHOPRA

Wat krijg je in het Blijvend Gezond traject?

community-1294832_640

We gaan samen met jouw gezondheid aan de slag.

boxing-silhouette-boxer-emblem-fight-icon-1447519-pxhere.com

We brengen je weer in beweging

halo-figure-137901299412031mZq

Een werkboek en tips & trucs waar je thuis mee aan de gang kunt.

check-box-1294836_640

De krenten uit de pap op het gebied van coaching en training (een mix van o.a. NLP, ayurveda, 365 Dagen Succesvol, OldPain2Go en Byron Katie).

two people sitting

Individuele sessies, waarin we de oorzaak vinden en aanpakken.

location

Een protocol op maat met daarin jouw route naar gezondheid.

Door wie

Blijvend  Gezond wordt aangeboden door life coach en natuurgeneeskundige Patrick van Velzen, expert op het gebied van natuurgeneeswijzen en persoonlijke ontwikkeling.
De groep die hem weet te vinden bij kwaaltjes, ongemakken en ernstige aandoeningen neemt dagelijks in aantal toe, en niet zonder reden. Patrick kijkt verder dan de medische wereld en dieper dan de ogenschijnlijke oorzaak. Zo maakt hij het onmogelijke mogelijk. Je leest alles over zijn pad hiernaartoe op deze pagina.

Drie bouwstenen van gezondheid

Verleg de focus van symptomen/signalen naar de oorzaak

Stuur je lichaam aan met een helpende mindset.

Voed jezelf bewust en ervaar wat voeding met je doet.

Bel mij