Binnen één week van je chronische pijn af

Acute pijn is nuttig. Chronische pijn niet. Pijn is een signaal en helpt in acute gevallen om actie te ondernemen. Maar bij chronische pijn is er geen nut. Er is al actie ondernomen, er is al alles aan gedaan. Samen gaan we uitvinden waarom het lichaam doet wat het doet en wat het ermee wil bereiken.

Herken je dit?

Je voelt het al een tijdje. Die pijn in je heup. En hoewel je er al mee naar de dokter bent geweest en een middeltje hebt gaat het niet over. Je wordt ’s nachts wakker van de pijn omdat je per ongeluk op je verkeerde kant bent gedraaid.

Traplopen op je werk doe je steeds minder en over op de fiets gaan moet je al helemaal niet denken. Je maakt je ook zorgen. Want als het zo doorgaat kun je straks een heleboel niet meer. Je levert steeds een stukje in maar drukt het gevoel wat dat meebrengt ook snel weer weg.

Chronische pijn

Hiernaast staat een voorbeeld van hoe chronische pijn je leven kan beïnvloeden. Hieronder een (niet per se complete) lijst met klachten:

Wat is een chronische pijn?

Acute pijn is nuttig. Chronische pijn niet. Pijn is een signaal en helpt in acute gevallen om actie te ondernemen. Maar bij chronische pijn is er geen nut. Er is al actie ondernomen, er is al alles aan gedaan. Het systeem wil zich veilig houden en overleven. De chronische pijn leek daar aanvankelijk aan bij te dragen, maar schiet nu haar doel voorbij. Als er altijd pijn is, weet het systeem niet dat er ander gevaar dreigt. Het alarmsignaal gaat altijd al en een nieuw signaal wordt niet of veel slechter waargenomen. Hierdoor wordt er geen actie ondernomen en komt het systeem in gevaar en dat is het tegenovergestelde van de functie. Zodra het systeem dit begrijpt MOET het de pijn uitschakelen.

Wat is de oplossing?

Het lichaam doet alles met een reden en een doel. Zodra we uitvinden waarom het lichaam doet wat het doet en wat het ermee wil bereiken, kunnen we die reden anders oplossen en het doel anders bereiken waardoor het systeem de pijn zal uitschakelen.

Binnen één week van je chronische pijn af: € 998,-

Wat is het resultaat?

De chronische ziekte is niet langer nuttig en wordt dus blijvend uitgeschakeld.

 

Staat uw aandoening er niet tussen, neem vrijblijvend contact op.

Allergie Maak jezelf Beter

Wat is een chronische ziekte?

Met uitzondering van acuut trauma (breuken, bloedingen, etc.) is een lichaam eigenlijk nooit stuk. Het doet de ziekte met een reden en een doel. Het lichaam is een bijzondere machine die probeert veilig te blijven en te overleven. Het programma waarmee het dat wil bewerkstelligen is echter al geschreven in de vroege jeugd, toen we afhankelijk waren van onze ouders om te overleven. We hebben daardoor in onze jeugd een overlevingsmechanisme aangemaakt en een geloofssysteem. Hierdoor denken we op een bepaalde manier en onze gedachten hebben weer effect op ons lichaam. Hoewel we nu niet meer afhankelijk zijn van anderen, draait het programma wat toen geïnstalleerd is, nog steeds alsof dat wel zo is. Je draait zeg maar op MS-DOS en wilt daar allerlei mooie moderne programma’s op draaien en dan loopt het vast.

Chronische ziekte

Hieronder een (niet per se complete) lijst met chronische ziekte:

Contact Info

Telefoon

06-15161670

Email

patrick@maakjezelfbeter.eu

Adres

Business Center
De Loft
Heereweg 345
Lisse

Schrijf je nu in!