In één dag van je allergie af

Een allergie kan behoorlijk van invloed zijn op je levensplezier en welzijn. Dingen die je niet mag eten, plekken waar je niet heen kunt vanwege je reactie op potentiële allergenen, dingen die niet kunnen vanwege jou. Met mijn methode onderzoek ik samen met jou wat er wordt getriggerd.

Herken je dit?

Je bent lekker uit eten met je geliefde. Het is een goed restaurant en jullie zitten helemaal op één lijn. Er zijn mooie gesprekken en de verbinding gaat diep. Jullie kijken elkaar diep in de ogen. Plotseling krijg je het superwarm. Je gaat even naar het toilet en je ziet tot je schrik overal vlekken in je gezicht. SHIT. Er zat dus toch iets in het eten wat je niet mocht. Je weet dat het nu zeker 3 dagen duurt voor je van je verschijnselen af bent.

Of dit…
Het is een prachtige dag. De zon schijnt eindelijk weer en je garderobe is helemaal summerproof. Dan krijg je een berichtje in je vriendengroep. Picknick? Ja leuk!! Maar dan zie je waar ze heen willen. Het park. Op het gras. Wat net is gemaaid. Nee. Dat is voor jou geen optie. Je stelt nog voor om naar het strand te gaan, maar iedereen is voor het park en dat is ook de makkelijkste optie. Helaas voor jou dus geen vriendenpicknick.

Allergie

Dit programma kan helpen bij de onderstaande allergieën:

Wat is een allergie?

Een allergie wordt vaak getriggert door een stofje waar ons lichaam niet goed op reageert. Althans, dat denken we. Ik kijk daar iets anders naar.

Een allergie komt voort uit angst. Het is niet de stof zelf die een lichamelijke reactie veroorzaakt. De stof triggert een (onbewuste) herinnering (een neuropad) die angst veroorzaakt. Het lichaam overreageert op die angst. Het neuropaadje is zo vaak gebruikt dat het een soort neurosnelweg wordt en alles wat er ook maar bij in de buurt komt, meesleept. En wat gebeurt er? Bijvoorbeeld rode ogen en niezen bij hooikoorts. Of benauwdheid bij pinda’s. In ieder geval levensplezier verstorend en soms zelfs levensgevaarlijk.

Wat is de oplossing?

Met mijn methode onderzoek ik samen met jou wat er wordt getriggerd. En als we uitvinden wat er wordt getriggerd, is het zeer goed mogelijk om het programmaatje (als A dan B) uit te zetten. Waardoor de allergie ophoudt te bestaan.

Als de aanleiding niet meer herkend wordt als gevaarlijk hoeft er ook geen overreactie plaats te vinden. Zonder dat de mentale en fysieke functie van het herkennen van feitelijk gevaar aangetast wordt. Het signaal leek nuttig te zijn maar blijkt het niet (meer) te zijn en kan dus uit.

 

In één dag van je allergie af € 249,-

Wat is het resultaat?

Als de aanleiding zich dan weer voordoet, zal het systeem onderzoeken of er ingegrepen moet worden. In plaats van dat er geprogrammeerd ingegrepen wordt. Dus “Als A” dan wordt er onderzocht of B nodig is, of dat het niet nodig is of dat D of X of Y beter passend is.

Oftewel, je zult merken dat je allergische reactie niet meer plaats vindt. Doordat we de angel eruit hebben gehaald reageert je lichaam anders dan waar het vroeger op reageerde.

Allergie Maak jezelf Beter

Contact Info

Telefoon

06-15161670

Email

patrick@maakjezelfbeter.eu

Adres

Business Center
De Loft
Heereweg 345
Lisse

Schrijf je nu in!