Lekker in je vel!

Heal the mind and the body will follow

Dit ervaarde Jessica:

Je hebt je leven goed georganiseerd. Je hebt een leuke baan, lieve vrienden en misschien een leuke partner. Je staat bewust in het leven.

Al jouw plannen, al jouw dromen. Je lichaam is het voertuig waarmee jij dingen in de wereld zet. Je weet dat energie en zelfvertrouwen de motor zijn voor mooie dingen in het leven.

Toch wringt er iets. Je hebt overgewicht of juist ondergewicht. Je hebt te maken met een chronische uitdaging. Je hebt niet zoveel energie. ’s Avonds plof je uitgeblust op de bank. Alles voelt als moeilijk en slepend.

En dan dat schuldgevoel. Die paar biertjes teveel van afgelopen weekend. Dat ene stukje chocolade wat meestal de hele reep wordt. De liters koffie die je wegdrinkt. Je kleding die steeds strakker gaat zitten. De migraine die telkens terugkomt. Je voelt je er niet goed bij.

Je doet van alles om dit te veranderen. Je gezondheid is immers belangrijk. Je stopt een week met suiker eten, je haalt groentes en fruit in huis en neemt je voor om te gaan sporten. Aan je motivatie ligt het niet. Misschien heb je al meerdere diëten geprobeerd. Je denkt dat je niet genoeg discipline hebt.

Als je niet lekker in je vel zit, dan heeft dat nogal wat gevolgen

Neem het heft in eigen handen en ontdek hoe sterk, vitaal en energiek jouw lijf kan zijn!

What if we’re all wrong? Wat als eten niet de oorzaak zou zijn van je overgewicht of ondergewicht? Wat als lekker in je vel zitten te maken heeft met liefde voor jezelf? Met overtuigingen, met overlevingsstrategieën.

Wist je dat 90 % van het werk mindset is als je iets nieuws in je leven wilt integreren? Wat als jij je mindset in zou zetten om een gezonde levensstijl en bewust eetpatroon te creëren?

Patrick van Velzen weet maar al te goed hoe het is om overgewicht te hebben… Dit is zijn verhaal:

Lange tijd hielp ik als life coach anderen om de regie over hun eigen leven te nemen en gezond te worden. Maar dit rijmde totaal niet met mijn eigen buikje. Maar het bleef niet alleen bij buikvet. Ik had overgewicht en voelde me futloos en moe. De vele negatieve gedachten die ik had, nam ik voor lief. Dit alles puur omdat ik geen idee had dat dit samenhing met mijn eetpatroon.

Een nieuwe start

Het roer moest om en het roer ging om, maar dan wel op mijn manier. Dat betekende: niet diëten (want dit stond voor mij gelijk aan vermoeidheid en honger), wel een ander leefpatroon dat ik makkelijk vol kon houden. Ruimte om lekker te genieten, terwijl ondertussen de vetverbranding op gang bleef.

Slanker, meer energie en… écht gelukkig

De effecten waren ronduit spectaculair, en zoveel meer dan ik ooit had durven vermoeden. In 90 dagen raakte ik niet alleen 17 kilo kwijt, maar ook mijn darmklachten! En dat niet alleen. Voor het eerst in lange tijd voelde ik me écht gelukkig.

Eindelijk weer mezelf

Deze ervaring heeft echt mijn ogen geopend. Het deed met beseffen hoezeer bewerkte voedingsstoffen voorheen mijn bloedvaten, denkvermogen en gevoel vernauwden.
Pas achteraf besef ik: ik was al die tijd mezelf niet. Volledig onderworpen aan de verslavende werking van eten – zonder dat ik het ook maar enigszins in de gaten had.

Fitter dan ooit

Nog altijd houd ik deze ‘nieuwe’ levensstijl aan. Het geeft me bakken energie, ik kom fluitend de dag door terwijl ik zonder moeite werk en sport, voel me topfit, slaap geweldig en mijn zelfvertrouwen is groter dan ooit. Verbluffend

Jouw ticket naar een vitaal, energiek en lekker leven

Ben jij er klaar voor om lekker in je vel te zitten?

Compleet programma

Lekker in je vel is het meest complete lifestyleprogramma wat je leven gaat veranderen. Je gaat je mindset inzetten om je lijf in een topconditie te brengen. Met praktische tools en enorm veel kennis over voeding creëer jij het resultaat waar je altijd al van droomde. Je gaat weer verliefd worden op jezelf. Voor minder doen we het niet!

Duurzaam resultaat

Je rekent af met verslavingen, in wat voor vorm dan ook. Je leert hoe je je lichaam kan voeden in plaats van te vullen. Boven alles ga je aan de slag met je eigen overtuigingen over eten. Je onderzoekt je overlevingsmechanismen en hoe dit doorwerkt in je eetpatroon.

Geen dieetklachten

Geen diëten of vermoeidheid en honger. We gaan er voor zorgen dat jij mentaal sterk bent. Positieve gedachten en vertrouwen zullen uiteindelijk zorgen voor tomeloze energie. Gezond leven vanuit je mind.

Hoe ontstaan overgewicht en ondergewicht?

Overgewicht en ondergewicht zijn een resultaat van jarenlange processen. Hiervan is over- of ondergewicht enkel het symptoom.

Onderbewuste

In de eerste 6 jaar van je leven wordt je onderbewuste geprogrammeerd. Je kunt jezelf dan natuurlijk nog niet programmeren. Je onderbewuste doet dat door de omgeving te modelleren en na te doen. Als een kind valt, heeft het niet direct pijn. Pijn wordt aangestuurd door het onderbewuste. Het onderbewuste bepaalt of er pijn nodig is en hoeveel. Als kind heb je die data nog niet. Dus kijk je als kind altijd naar je moeder of een andere verzorger. Is deze geschrokken? Dan is er meteen pijn. Is dat niet zo, dan kijkt het kind of de huid beschadigd is of of er bloed is. Is dat zo? Dan is er meteen pijn. Is dat niet zo? Dan is er geen pijn.

Onderdrukte emoties

Als kind ben je voor 100% afhankelijk van je verzorgers. Je bent hierin ook heel gevoelig. Je wilt tenslotte koste wat het kost voorkomen dat je verzorger je niet meer wil verzorgen. Dus als je merkt dat je verzorger het niet goed kan hebben dat je boos bent, dan ga je automatisch je boosheid onderdrukken. Onbewust ga je hiermee over je eigen grenzen heen. Met name boosheid is een emotie die er niet mag zijn. Schaamte, schuld en verdriet zijn vaak nog wel oké, maar boosheid niet!

Overlevingsstrategie

Je boosheid moet natuurlijk ergens een weg vinden. Dus ontwikkel je een overlevingsstrategie. We noemen dit met een vriendelijker woord je “bodyguard”. Met je bodyguard bereik je als kind wat je niet met je boosheid kan bereiken. Je ontwikkelt andere manieren om met je boosheid te dealen.
Je gaat vechten, vluchten, bevriezen of pleasen.

Overtuigingen

Door het onderdrukken van je boosheid of andere emoties ontwikkel je dus een overlevingsstrategie. Je overlevingsstrategie leidt op haar beurt weer tot een belemmerende overtuiging. Voor vechten betekent dit: ik ben onveilig. Voor vluchten: ik ben onvrij. Voor bevriezen: ik ben niet goed genoeg. En voor pleasen: ik ben onwaardig. Doordat je als kind deze overtuigingen gelooft, volgt daar zelfafwijzing uit.

Overreactie

Je overtuigingen hebben enorm veel gevolgen voor je welzijn en leiden tot compensatiegedrag. Zo compenseert je onderbewuste “Ik ben niet veilig” door een beschermlaag aan te maken. Soms heb je dan overgewicht, terwijl je bijna niets eet! Mensen met de overtuiging “ik ben niet vrij” hebben het gevoel dat ze met voeding vrijheid kunnen creëren. Heb je de overtuiging “ik ben niet goed genoeg”? Dan ga je misschien deze onbewuste overtuiging opvullen met eten, drinken of roken. Omdat je jezelf niet goed genoeg vindt, ís het ook nooit genoeg. Je zult moeite hebben met je rem vinden. Mensen met de overtuiging “ik ben het niet waard” gebruiken voeding weer meer als troost en beloning. Ze compenseren hun overtuiging door veel comfort food als chips, snoep en koek te eten.

Overgewicht of ondergewicht

Door je overreactie op je overtuigingen ontstaat overgewicht of ondergewicht. Als deze symptomen ontstaan, leidt dit weer tot nieuwe zelfafwijzing. Hiermee versterk je jammer genoeg opnieuw je belemmerende overtuiging. Dit leidt natuurlijk weer tot compensatiegedrag en overreactie. En daardoor kom je nog meer aan of val je juist weer af.

Stel je voor. Op een ochtend wordt je wakker. Je hebt heerlijk geslapen. Vol vertrouwen ga je de dag in. Je bent in topvorm en zit vol energie. ’s Avonds na een lange werkdag zit je nog vol plannen. Je pijntjes en vage klachten zijn verdwenen. En het belangrijkste; je hebt vertrouwen en bent trots op je lijf.

In het programma Lekker in je Vel gaan we dit realiseren. Met jouw motivatie als basisingrediënt gaan we stapje voor stapje aan de slag. Je leert over de gevolgen van verslavende elementen in voeding. Door kennis en veranderende overtuigingen ga je uit jezelf andere keuzes maken.

Deze keuzes zijn goed voor lichaam én geest. Het gevolg? Een gezonde levensstijl waarin je lekker van het leven geniet en jezelf niets hoeft te ontzeggen. De Lekker In Je Vel-methode voelt als een tweede natuur.

Je gaat weer verliefd worden op jezelf.
Voor minder doen we het niet!

Voor wie?

Lekker In Je Vel is iets voor jou als je behoefte hebt aan:

Wat doen we NIET in dit programma?

Hoe werkt het?

Het Lekker In Je Vel programma is alleen toegankelijk voor mensen die gemotiveerd zijn. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op. Samen kijken we naar je doelen en of het programma wat voor jou is.

Zijn we een match, dan kun je op de eerstvolgende startdatum beginnen. Je ontvangt iedere dag een nieuwe les in de besloten Facebookgroep/leeromgeving.

Heb je vragen, dan kun je deze stellen tijdens de wekelijkse Q&A. Heb je eerder hulp nodig, dan kun je Patrick mailen of een bericht via Messenger sturen.

In de besloten Facebook-community vind je andere deelnemers die met hetzelfde proces bezig zijn. Hier kun je ervaringen uitwisselen en gelijkgestemde mensen ontmoeten. Zit je er even doorheen, deel dit dan met de andere deelnemers. Ze helpen je graag.

Wat krijg je in het programma Lekker In Je Vel?

Lekker in je Vel werkt met The E.S.C.A.P.E. to vitality receipe. Een recept wat leidt tot resultaat, als je het recept volgt. De ingrediënten zijn het antwoord op de vraag waarom dit programma WEL werkt.

Drie maanden lang krijg je elke dag een praktische les. (Lifetime Acces, dus levenslang terug te kijken)

Individuele begeleiding van Patrick. Wekelijkse Q&A’s, mogelijkheid om vragen te stellen via mail of Messenger.

Een oplossing die werkt voor jouw specifieke uitdagingen waar jij mee te maken hebt.

Je wordt onderdeel van onze fijne Lekker In Je Vel-community.

De krenten uit de pap op het gebied van voeding- en mindsettrainingen. De nieuwste inzichten uit de epigenetica.

+ optioneel bij te boeken

Vier live-dagen, waarop je het vertrouwen in je lijf actief herstelt en alles leert over de juiste keuzes voor jouw lichaam.

Een individuele pijnsessie (verminderen/verwijderen van pijn).

Ervaringen van eerdere deelnemers

Douwe
Douwe
Deelnemer
Lees verder
Dank je 1000maal Patrick Van Velzen Nooit verwacht dat ik dit kon bereiken: -15kg op een gezonde en life changing manier. Voel me fantastisch en vooral mentaal sterk. Ga alsjeblieft door met levens zo positief te beïnvloeden👍 Tot hopelijk snel! Zou het trouwens leuk vinden om keer boekje van je in de schappen te zien met lekkere lente producten recepten en waar die te kopen.🙏
Claudia
Claudia
Deelnemer
Lees verder
Ik wilde even Patrick Van Velzen in het zonnetje zetten... Mocht je iets willen verbeteren voor je gezondheid dan is dit programma zeker een aanrader!!! Op kantoor bij 365 zag ik andere deelnemers zienderogen transformeren. Niet alleen slanker maar een stuk vitaler en energieker. Ik kan nu zeggen dat de combinatie tussen onderzoeken aan welke overtuigingen jij vasthoudt en kennis over voeding, alles voor mij heeft verlicht! Nu gaat niet om wat ik wel/niet mag maar om wat ik wil/niet wil! We zijn nu 2,5 maanden verder en ik ben 15 kilo afgevallen, voel me een stuk lichter in het hoofd en vind het heerlijk om mij gezond te eten ...... ik ga nog even door Heb jij nog wat te doen op de bol gezondheid? Dan is dit waarschijnlijk jouw oplossing....#Goforit
Moniek
Moniek
Deelnemer
Lees verder
Jeetje, die 3 maanden zijn omgevlogen! Wat een verandering heeft het met zich meegebracht. Je hebt een fantastisch programma gemaakt, Patrick! Voel me zoveel beter dan daarvoor. En eigenlijk vind ik het nu heel spannend om langzaam weer dingen toe te voegen. Beperkende richtlijnen zijn voor mij op de een of andere manier makkelijker vol te houden. Nu extra spannend omdat ik op het moment erg veel stress ervaar bij een opdracht die ik doe en dan oude patronen voel (maar hou me wel nog helemaal aan de nieuwe lifestyle).
Yvonne
Yvonne
Deelnemer
Lees verder
Wauwwwww, vanochtend op de weegschaal 😍 -10kg. Het was niet mijn insteek en het heeft ook echt even geduurd maar wat voelt het afslanken lekker in mijn vel. Geen darm/buikklachten meer, nagenoeg klachtenvrije menstruaties, en lekkerder in mijn fysieke vel. Heal the mind and the body will follow. And the journey goes on......nog genoeg winst te behalen 🙏 Dankbaar 🤗
David
David
Deelnemer
Lees verder
Deed ik toch onlangs om Emanuela een plezier te doen mee aan een voedingsprogramma. Wat een eye-opener. Ik dacht dat ik al lekker bezig was, maar tsjonge wat ging er een wereld voor me open. Dankjewel Patrick. Het was een heftige reis met een prachtige uitkomst.
Vorige
Volgende

Door wie?

Lekker In Je Vel is in het leven geroepen door Patrick van Velzen; voedingsdeskundige, life coach en expert op het gebied van natuurgeneeswijzen en persoonlijke ontwikkeling. Met een onuitputtelijke bron van kennis over voeding, een onderzoekende houding en altijd de nieuwste wetenschappelijke bevindingen gidst hij je zo snel mogelijk waar je heen wilt.

“Hoewel ik het programma aanvankelijk alleen voor mezelf en mijn vrouw opstelde (je leest het hele verhaal hier), waren de resultaten zo enorm spectaculair dat ik al gauw een ultieme drang voelde om dit met meer mensen te delen. Inmiddels heb ik al vele mensen met over- en ondergewicht geholpen. Dit is zo gigantisch life changing dat ik het iedereen gun! “

Its not what you eat...
Its what you think.
With the right mindset,
you'll make the right choices!

– Maakjezelfbeter –

FAQ

De live dagen zijn in de buurt van Lisse. Data volgen.
De live dagen zijn optioneel tegen meerprijs.

Neem gerust contact op zodat we een oplossing op maat kunnen bieden.

Jazeker, dit gebeurt regelmatig. Er zijn twee routes:

  1. Je schiet de investering voor en regelt het vervolgens zelf met je werkgever.
  2. We sturen je werkgever rechtstreeks een factuur.

Alle regelingen (zoals termijnbetaling) gelden uiteraard ook als je werkgever betaalt. Desgewenst verstrekken we een werkgeversverklaring met daarin de waarde van het programma. Neem contact op via patrick@maakjezelfbeter.eu om de factuur voor je werkgever in orde te maken.

Je kunt de kosten als zorgkosten aftrekken. Hier is wel een drempel van toepassing, afhankelijk van je inkomen.

Het programma is echt een cadeau aan jezelf en aan je lijf. Je krijgt dagelijks een nieuwe les. In de meeste gevallen ben je ongeveer 5 minuten per dag bezig. Soms zijn er uitzonderingen. Je zult echter al gauw merken dat de oefeningen zo praktisch en uitdagend zijn dat je niet het gevoel hebt dat het je tijd ‘kost’.

Jazeker, het programma is juist gericht op jouw persoonlijke proces. We gaan kijken wat voor jouw lichaam werkt en daar specifieke oplossingen voor zoeken.

De lessen van Patrick zitten vol praktische tips die je direct toe kan passen. Hierdoor vergeet je dat je online leert. Bovendien zul je gauw resultaat zien. Wil je uiteindelijk toch wat meer live-contact, dan kun je deelnemen aan de leerzame live-dagen.

Iedere week is er een Q&A waar je je vragen aan Patrick kunt stellen. Ook als je geen vraag hebt, is het nuttig om daarbij aanwezig te zijn. Je zult namelijk ook veel leren van de vragen van anderen. Heb je een dringende vraag? Dan kun je Patrick persoonlijk mailen of een bericht sturen via Messenger.

Je moet helemaal niets. Het zou wel zo kunnen zijn dat je op een gegeven moment graag andere dingen wílt gaan eten.

Wij zijn 200 % overtuigd van de kracht van Lekker In Je Vel. We hebben dan ook nog nooit iemand gehad die niet tevreden was met de resultaten. Mocht het toch niet zijn wat je ervan had verwacht, dan kun je tot twee weken na het begin van je deelname je geld terugkrijgen.

Je hebt Lifetime Acces tot het programma en de Facebook Community. Dat betekent dat je heel je leven de lessen terug kunt kijken. Zo ben je er zeker van dat je de Lekker In Je Vel-methode goed in je leven kunt integreren. Bijkomend voordeel is dat je keer op keer op de hoogte blijft van de nieuwste bevindingen, oefeningen en voedingstips!

Ook als je al heel gezond leeft, is er nog veel te leren. Lekker In Je Vel zorgt voor een diepgang en bewustwording van je eetpatroon. Hiermee kan je enorme veranderingen in je energiehuishouden teweegbrengen. Je lichaam gaat AAN. Je concentratievermogen zal omhoog gaan en je zult veel meer focus ervaren.

Het programma is gemaakt met de bedoeling om jou te helpen. Als je gemotiveerd bent, is er geen reden om je zorgen te maken. Iedereen die openstaat om nieuwe dingen te leren, heeft het potentieel in zich. We zullen jouw motivatie aanboren en gebruiken zodat je goede resultaten behaalt. Patrick heeft jarenlang ervaring en zal je altijd weer vooruit helpen. Bovendien maak je deel uit van een fijne Community. Hierdoor heb je het gevoel dat je het samen doet.

Neem gerust contact op. Natuurlijk is dit een beslissing die je niet zomaar neemt, dus alle begrip daarvoor. We kunnen altijd vrijblijvend samen sparren en erover bellen.

 

Bel mij