Werkwijze.
Om optimale resultaten te krijgen werken we uitsluitend via een persoonlijk traject.
- Aanpak van oorzaak tot symptoom en alles er tussenin
- Je doet alles zelf
- Baas in eigen lichaam en geest
- Je bent in een keer klaar
- Je bent niet meer afhankelijk van anderen
Doet u nog maar een paracetamolletje!
Of dat nu zo verstandig is, daar zijn de meningen over verdeeld.
Patrick van Velzen – pijnoplosser
is hier duidelijk over: ‘je hebt de oorzaak van de pijn weg te nemen, in plaats van de pijn te onderdrukken. Pijn en ziekte is een signaal van het lichaam dat het graag anders zou willen. Op het moment dat mensen maar door blijven gaan, zal de pijn heftiger worden. Het taboe is dat het veel makkelijker en geaccepteerder is om naar medicatie te grijpen, dan dat mensen op een andere manier kunnen aanpakken wat er echt aan de hand is.’
Het ontstaan van pijn
Pijn is er niet zomaar. Pijn is er niet meteen. Het ontstaat. Het komt ergens door. We worden pijnvrij geboren. Om vervolgens te leren wat wel en geen pijn doet. Er zijn mensen die een hele hoge pijngrens hebben en mensen die een lage pijngrens hebben. Kinderen die vallen kijken eerst of mama geschrokken is. Ja: Pijn. Nee: Geen pijn => is er iets beschadigd? Ja: pijn. Nee: geen pijn. Patrick heeft een schema ontwikkeld over het ontstaan van pijn. Dit begint als je een baby bent en bouwt zo op naar een volwassen leeftijd. Waarbij het afkijken bij je ouders, het onderdrukken van emoties, het ontwikkelen van overlevingsmechanismen en het hebben van belemmerende overtuigingen een grote rol spelen.
Je lichaam als spiegel
Je lichaam vertelt je precies wat er aan de hand is. Het zegt je wanneer je teveel gedaan hebt, te hard gelopen, de verkeerde mensen ziet en nog veel meer. Het zal fluisteren. Het zal je even op je schouders tikken, een duwtje geven om je vervolgens met een honkbalknuppel neer te slaan. Alles om gehoord te worden. Hoe goed ken jij de signalen van jouw lichaam?
Wanneer begin jij met luisteren?
Dan heb je nog je overlevingsmechanismen, de meeste mensen kennen er drie: vechten, vluchten en bevriezen. Er is nog een vierde: Please-gedrag. Je overlevingsmechanismen blijven werken op het niveau van een drie-jarige want toen werkte het. Uit elk overlevingsmechanisme ontstaat een ander soort ziektebeeld en plaatsen waar en hoe pijn ervaren wordt.
Pijn verdwijnt...en wat dan?
Pijn is vervelend. Zeker als het chronisch is. Je wilt graag dingen doen, mensen ontmoeten, uitgaan, LEVEN! Wie zou dat niet willen. Stel je nu eens voor. Dat het mogelijk is? De pijn die je ervaart. Weg. In een dag. Hoe zou dan je leven eruit zien? Wat zou je willen? Bij wie wil je zijn? Waar wil je dan naartoe?
Het vreemde is dat de meeste mensen hier wel van dromen, maar dit niet daadwerkelijk willen. Dat noem je ziektewinst. Want…wat nu als? Je leven verandert, van het ene op het andere moment. En wat dan? Dan heb je ineens zelf je keuzes te maken. Zelf nee te zeggen, zónder het excuus dat je ergens zoveel pijn hebt. Je bent ineens zelf verantwoordelijk, in plaats van dat je pijn een reden is om iets niet, of juist wel te doen. En je partner…je vrienden…vinden die je leuk genoeg? Ook als je geen pijn meer hebt?
Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil je graag geloven dat jouw pijn binnen een dag weg is?
Waarom deze werkwijze?
Dit helpt jou bij:
– Chronische pijn
– Chronische ziekte
– Overgewicht
– Verslaving
– Depressie
Resultaten zijn:
– Blijvend
– Razendsnel
– Goed
Wat heb je nodig?
– Je wilt echt van je klacht af
– 100% motivatie = 100% resultaat
– Je staat open
– Je wilt veranderen
Doorlooptijd is minder dan een maand.
En vaak nog sneller!
Wat gaan we doen:
- We zoeken uit waarom je lichaam doet wat het doet.
- We zorgen ervoor dat je onderbewuste je niet meer als een kind maar als een volwassene gaat behandelen.
- We geven je innerlijke software een upgrade van overleven naar leven.
- We vervangen zelfafwijzing door zelfliefde. We maken je intuïtie leidend.
- We verwerken je trauma’s.
- We schakelen je klacht uit.
Traject bestaat uit:
- Voorgesprek
- Intakeformulier
- Bespreking intake
- Sessie
- Nieuwe gewoontes/oefeningen
- Evt. bijstuur sessie.
- Evt. aanpassen plan van aanpak
- Nazorg waar nodig
- Advies over supplementen, voeding, etc. waar nodig
Programma’s
De eerste stap naar gezondheid is geloven dat jij gezond kan zijn. De tweede stap naar gezondheid is dit geloven én besluiten dat het kan. Misschien is er fysieke pijn, misschien heb je last van angst of is er een gewoonte die je niet verder helpt waar je vanaf wilt. Bekijk hieronder diverse programma’s.
In één dag van je allergie af
Een allergie kan behoorlijk van invloed zijn op je levensplezier en welzijn. Dingen die je niet mag eten, plekken waar je niet heen kunt door je reactie…
In één dag van je fobie/angst af
Er zijn vele vormen van fobie en angst en vaak denk je dat het aan jou ligt. Met mijn methode onderzoek ik samen met jou de triggers…
Binnen één week van je verslaving af
Binnen één week van je chronische pijn af
Er zijn vele vormen van fobie en angst en vaak denk je dat het aan jou ligt. Met mijn methode onderzoek ik samen met jou de triggers…
Binnen één maand je weer gezond voelen
Een trauma is een programma dat opgestart wordt door een herinnering. Met mijn methode onderzoek ik samen met jou de triggers…
De 6 O’s
Pijn, ziekte, overgewicht en verslaving zijn het resultaat van jarenlange processen. Het is enkel een symptoom. Aan de hand van de zes O’s onderzoeken we de diepere oorzaak van jouw ongewenste symptoom. Je leert nieuwe gewoontes aan en creëert het leven waarin je je geweldig voelt.
- Onderbewuste
In de eerste zes jaar van je leven wordt je onderbewuste geprogrammeerd. Dat kun je niet zelf en daarom zorgt je onderbewuste daarvoor. Onbewust heb je van alles overgenomen van je omgeving. - Onderdrukte emoties
Als kind ben je afhankelijk van je verzorgers. Je wilt voorkomen dat je verzorger niet meer voor je wilt zorgen. Dus als je merkt dat hij of zij bepaald gedrag afkeurt, dan ga je dat onderdrukken. Dit zet lichamelijk allerlei processen in gang die tot ongewenste symptomen kunnen leiden. - Overlevingsstrategie
Echter, je onderdrukte emoties moeten zich ergens een weg zien te vinden. Dus ontwikkel je een overlevingsstrategie. Dit is je zogeheten ‘alarmsysteem’. Je ontwikkelt manieren om met je onderdrukte emoties om te gaan. Je gaat vechten, vluchten, bevriezen of pleasen. Dat alarmsysteem, wat in je jeugd nuttig was, kan in je volwassen leven ‘te gevoelig’ zijn afgesteld. - Overtuigingen
Door het onderdrukken van bepaald gedrag ontwikkel je een overlevingsstrategie. Deze strategie brengt belemmerende overtuigingen met zich mee. Omdat je in deze overtuigingen bent gaan geloven, volgt daar afwijzing, gedrag en verwachting uit. - Overreactie
Je overtuigingen kunnen een enorme aanslag zijn op je welzijn. Belemmerende overtuigingen leiden tot compensatiegedrag.
Voor jou?
Je bent er echt helemaal klaar mee
Je wilt jezelf op nummer 1 zetten
Je wilt niet meer standaard je eigen bijdrage kwijt zijn (laat staan in januari)
Je wilt graag en bent bereid te investeren in jezelf
Je wilt niet meer bij alles een slag om de arm houden
Je wilt niet meer altijd maar rekening houden met je aandoening
Je wilt gewoon weer 100% mee kunnen doen
Je hebt alles al geprobeerd en niets heeft geholpen
Wil jij het roer omgooien?
Wil jij een verschil maken? Wil jij (weer) 100% gezond en fit worden? Wil jij eruit halen wat erin zit en meer?
Wil jij het onmogelijke mogelijk maken?
Ben je klaar met wat er niet kan en waarom dat niet zou kunnen?
Wil je het maximale uit jezelf halen?
Wil je begeleid en uitgedaagd worden om je volledig in te zetten voor jouw ideaal of droom?
Investering
Zie het als een investering in jezelf, die zich snel en blijvend uitbetaald.
Ieder mens is anders dus:
De aanpak is persoonlijk
De hoogte van de investering is persoonlijk
Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis voorgesprek.
In dit gesprek vragen we je absoluut niet om meteen te beslissen.