Jouw ticket naar een vitaal, energiek en lekker leven!

“Hoe kan ik gezond leven?” Vraag het willekeurig aan honderd verschillende mensen, en het antwoord is min of meer hetzelfde. Meer groente en fruit, minder snoepen en meer bewegen.
Vraag je diezelfde mensen wie dit daadwerkelijk naleeft, dan is dit een heel ander verhaal. We weten allemaal wel ongeveer hoe het moet, maar waarom doen we het dan niet?
Op die vraag geeft het programma Lekker In Je Vel niet alleen het antwoord, maar ook de oplossing.

Tussen weten en doen

Lange tijd hielp ik als life coach anderen om de regie over hun eigen leven te nemen en gezond te worden, maar dit rijmde totaal niet met mijn eigen buikje.
Maar het bleef niet alleen bij buikvet. Ik voelde me futloos, moe en onzeker. De vele negatieve gedachten die ik had, nam ik voor lief. Dit alles puur omdat ik geen idee had dat dit samenhing met mijn eetpatroon.

Een nieuwe start

Het roer moest om en het roer ging om, maar dan wel op mijn manier. Dat betekende: niet diëten (want dit stond voor mij gelijk aan vermoeidheid en honger), wel een ander leefpatroon dat ik makkelijk vol kon houden. Ruimte om lekker te genieten, terwijl ondertussen de vetverbranding op gang bleef.

Slanker, meer energie en… écht gelukkig

De effecten waren ronduit spectaculair, en zoveel meer dan ik ooit had durven vermoeden. In 90 dagen raakte ik niet alleen 17 kilo kwijt, maar ook mijn darmklachten! En dat niet alleen. Voor het eerst in lange tijd voelde ik me écht gelukkig. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier.

Eindelijk weer mezelf

Deze ervaring heeft echt mijn ogen geopend. Het deed met beseffen hoezeer bewerkte voedingsstoffen voorheen mijn bloedvaten, denkvermogen en gevoel vernauwden.
Pas achteraf besef ik: ik was al die tijd mezelf niet. Volledig onderworpen aan de verslavende werking van eten – zonder dat ik het ook maar enigszins in de gaten had.

Fitter dan ooit

Nog altijd houd ik deze ‘nieuwe’ levensstijl aan. Het geeft me bakken energie, ik kom fluitend de dag door terwijl ik zonder moeite werk en sport, voel me topfit, slaap geweldig en mijn zelfvertrouwen is groter dan ooit. Verbluffend.

Een gezond gewicht, ook voor jou!

De effecten zijn zo bijzonder: ik zou willen dat iedereen dit kan ervaren. Daarom bied ik dit programma nu aan voor wie er maar voor openstaat. Snel en gemakkelijk op gewicht voor mensen die teveel of juist te weinig wegen. Maar ook wie goed op gewicht is maar korte metten wil maken met de verslavende werking van voeding.

Ben jij er klaar voor 
om Lekker In Je Vel te zitten?

Voor wie?

Lekker In Je Vel is iets voor je als je behoefte hebt aan:

 • Meer energie, levenslust en fitheid.
 • Een gezond gewicht: meer kilo’s, of juist minder.
 • Op gewicht blijven terwijl je werkt aan je gezondheid.
 • Een positieve mindset waardoor je zelfvertrouwen groeit.
 • Kennis en duidelijkheid over voeding. Hoe zit het nu echt?
 • De drive om je nieuwe levensstijl vol te houden.
 • Goed in je vel zitten en weer blij zijn met je lichaam.
 • Grip op je patronen: wat zit er achter de keuzes die je maakt?
 • Zelf ervaren wat slimme keuzes voor je doen.
 • Een methode die jou je ideale gewicht laat bereiken en vasthouden.
 • Een all-in-aanpak voor jouw voedingspatroon.

Wat doen we NIET in dit programma

 • Je aan de hand nemen om te vertellen wat je zou moeten doen.
 • Je voedingspatroon laten zoals het nu is, en je alleen voedingstips aandragen.
 • Je overtuigen wat jij zou moeten geloven.
 • De oplossing aandragen alsof het een kant-en-klaar-pakketje is.
 • Je een magische pil voorschotelen die je ineens slank, vitaal en gezond maakt.

Samen aan de slag

Kortom: je staat er niet alleen voor. Maar de motivatie om er helemaal voor te gaan is wel het basisingrediënt waar we met Lekker In Je Vel op voortborduren. We kijken naar je huidige voedingspatroon en je leert alles over de verslavende werking van het eten dat je tot je neemt. Doordat je weet wat de verkeerde voeding met je doet, wil je na verloop van tijd niets anders meer dan de juiste keuzes voor jouw lichaam én geest.
Het gevolg? Een gezonde levensstijl waarin je lekker van het leven geniet, jezelf niets hoeft te ontzeggen en waarbij de Lekker In Je Vel-methode voelt als een tweede natuur.

Wat krijg je in het programma Lekker In Je Vel?

community-1294832_640

Je wordt onderdeel van onze fijne Lekker In Je Vel-community.

boxing-silhouette-boxer-emblem-fight-icon-1447519-pxhere.com

Drie maanden lang krijg je elke dag een praktische stap.

livedagen

(Optioneel tegen meerprijs)
Vier live-dagen
, waarop je het vertrouwen in je lijf actief herstelt en alles leert over de juiste keuzes voor jouw lichaam.

two people sitting

(Optioneel tegen meerprijs)
Een individuele pijnsessie (verminderen/verwijderen van pijn).

check-box-1294836_640

De krenten uit de pap op het gebied van voeding- en mindsettrainingen.

oplossingdiewerkt

Een oplossing die werkt voor de uitdagingen waar jij mee te maken hebt.

Door wie

Lekker In Je Vel is in het leven geroepen door Patrick van Velzen; voedingsdeskundige, life coach en expert op het gebied van natuurgeneeswijzen en persoonlijke ontwikkeling.
‘Hoewel ik het programma aanvankelijk alleen voor mezelf en mijn vrouw opstelde (je leest het hele verhaal hier), waren de resultaten zo enorm spectaculair dat ik al gauw een ultieme drang voelde om dit met meer mensen te delen. Dit is zo gigantisch life changing dat ik het iedereen gun! Wil je meer weten over mij en mijn achtergrond? Lees dan verderop deze pagina.

Drie bouwstenen van een vitaal lichaam

Focus op het vinden van de oorzaak van je voedingspatroon, in plaats van calorieën tellen of jezelf wezenloos sporten.

Stuur je lichaam aan met een helpende mindset, waarbij je jezelf stimuleert in plaats van afwijst (wat vaak hand in hand gaat met emotie-eten).

Geniet van pure voeding zonder verslavende toevoegingen. Stop met vullen, start met voeden en genieten van puur eten zonder dat je honger hoeft te lijden.

Veelgestelde vragen

De live dagen zijn in de buurt van Lisse. Data volgen.

De live dagen zijn optioneel tegen meerprijs.

Neem gerust contact op zodat we een oplossing op maat kunnen bieden.

Jazeker, dit gebeurt regelmatig. Er zijn twee routes:
A. Je schiet de investering voor en regelt het vervolgens zelf met je werkgever.
B. We sturen je werkgever rechtstreeks een factuur.
Alle regelingen (zoals termijnbetaling) gelden uiteraard ook als je werkgever betaalt. Desgewenst verstrekken we een werkgeversverklaring met daarin de waarde van het programma. Neem contact op via patrick@maakjezelfbeter.eu om de factuur voor je werkgever in orde te maken.

Je kunt de kosten als zorgkosten aftrekken. Hier is wel een drempel van toepassing, afhankelijk van je inkomen.

Neem gerust contact op. Natuurlijk is dit een beslissing die je niet zomaar neemt, dus alle begrip daarvoor. We kunnen altijd vrijblijvend samen sparren en erover bellen.

Reserveer nu je plek en kom in actie.

Bel mij